© Pitopalvelu Pirtin Piiras

Esittely

Pitopalvelu Pirtin Piiras

Yrityksemme on perustettu kesäkuussa 1999 (Pirttihirmun Piirakka), yhtiömuodon muutoksen yhteydessä helmikuussa 2005 otettiin käyttöön nykyinen nimi.

Toimintamme pääpaino on erilaisten juhlien ja tilaisuuksien ruokailujen järjestäminen tarjoiluineen tai pelkkänä toimituksena joko asiakkaan valitsemassa paikassa tai luonnonkauniilla paikalla Saarijärven Summassaaressa sijaitsevassa kodissamme, joka toimii tilausravintolana käsittäen n. 30 paikkaa, ja kesäaikaan ison terassin ansiosta yhteensä 50-60 paikkaa.

Toinen tärkeä ala on kotileipomotuotteet, joita ovat mm. täytekakut, voileipäkakut, karjalanpiirakat, erilaiset suolaiset piirakat sekä luomuruisleivät.

Periaatteenamme on hoitaa juhlat yksilöllisesti, hyvistä kotimaisista raaka-aineista ilman lisäaineita ja kauniisti esille laittaen. Käytämme runsaasti itse poimittuja marjoja ja sieniä, lähivesien kaloja sekä paikkakunnan yrttejä, salaatteja ja luomuruisjauhoja.

Jokaisen suuremman tilaisuuden (häät, muistotilaisuudet ja muut perhejuhlat) järjestämiseksi käymme tilaajan kanssa henkilökohtaisen keskustelun joko täällä kotonamme tai hänen luonaan, jolloin saadaan heti selvitettyä kaikki juhlan onnistumiseen kuuluvat asiat. Tämän jälkeen teemme asiakkaalle kirjallisen tarjouksen.

"Olemme täällä teitä varten, alla juhlan sekä arjen"

 

Kattaus

 

   
Haikantie 24, 43130 Saarijärvi, Summassaari, p. 050- 345 4949